Her er vi og her bor vi........

Mille

Mille som er vores eneste barn, hun er 16 år og bliver som enebarn forkælet lidt. Mille går på efterskole i Rejsby ved Ribe. Hun har været udsat for vores pasion for skiløb fra starten af, et halvt år gammel blev hun slæbt med til Sverige og da hun var et år gammel sad hun på ryggen af farmand, smilende, små grædende, syngende, fortællende eller sovende.
Mille er aktiv, hun spiller fodbold og badminton.
Allerede nu har hun været med på skiferie et hav af gange, samt vores sommerferie, altid i bilen og uden problemer.


Smiler

Anette

Anette er meget aktiv og heldigvis vild med at stå på ski og rejse. Spiller fodbold og badminton og er aktiv i foreningslivet i IK Rosendal.
Er formidabel til at lave mad og elsker at forsøge nye opskrifter. Er glad for sin have og elsker blomster. Er vild med Italiensk rødvin....


Smiler stort

Niels

Niels, ja det er så mig! Er meget glad for at stå på ski og ski´e go´. Har mange interesser som fodbolddommerudvikler på højeste niveau, racercykel, badminton, revy, musik og min guitar. Skriver gerne tekster til revy og fester og optræde gerne.
Har en speciel evne til altid at få gjort mig til formand for alverdens foreninger, har Rosendal Fodbold, SIH, Rosendal Hallen og Aalborg fodbolddommerklub og Hobro Skiklub på CVét.
Arbejder som bankbetjent hos Jutlander Bank i Hobro.
Har en hobby med at finde gode hoteller til vores skiferie, finder mange i nye områder, men vender ofte tilbage til det kendte, så spild af tid.
Har arrangeret skituren for en stor flok venner gennem 6 år og der af navnet Leth`Travel......Forsøger at komme på ski 3-5 gange pr. sæson. Laver skitur for Hobro skiklub i uge 7 og diverse andre små skiture.


Smiler stort

Her vore hus i Hobro

Smiler

Lækker bil...

Her en lille lækker sag som var kørtøjet til vores bryllup i 2005, venligst udlånt af min gode ven Mikael.

Her flot pakeret uden for den pavilion i Østerskoven hvor vi holdt vores bryllup.